Primàries Catalunya planteja llista a Palafrugell

INTERVÉ: Lluís Solano, impulsor de Primàries Catalunya a Palafrugell

Nascut a Barcelona el moviment Primàries Catalunya arriba també a l'Empordà amb grups de ciutadans que seguint els valors del moviment volen apoderar la ciutadania per assegurar una llista única independentista als consistoris que aconsegueixi la majoria i des del món local implementar el mandat de l'1-O. Un dels objectius més importants del moviment que era aconseguir unificar en una sola llista tots els partits independentistes s'ha ensorrat de bones a primeres. Des de Primàries però no es rendeixen i encara que sigui tard encara intenten fer candidatura en municipis com Palafrugell.

Tot i que aquest divendres s'acabava el termini per registrar candidats i iniciar les votacions d'aquests, a Palafrugell aquest dijous feien la primera reunió per posar sobre la taula el panorama electoral al municipi i les opcions per aconseguir majoria independentista a l'ajuntament.

Una dotzena de persones es van reunir per parlar del moviment de Primàries i fer les primeres porres sobre candidatures, resultats i pactes. Sense decidir encara si faran llista o no s'han emplaçat a reunir-se de nou la setmana que ve. 



Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política