Dues llistes per decidir el futur d'Ullà

Ullà

Data: 28/05/2023


Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

M.luisa Márquezfa 35 dies
En sembla poc professional ,per par dela periodista que no faci les preguntes sense contrasta les notícies i no més a una part.....sense que el altre grup pugui dir res .
el poble d Ulla necessitat un canvi? No perdona el camvi ja se a fet i fa durant 20 anys!! Si fas un passeig per el poble ja és veu sense ulleres! Encara Sort que tenim uns ciutadans inteligens !! Enhorabona l alcalde. Josep López i al poble d Ulla!
Jaume Subiranafa 35 dies
Quina poca vergonya te la Sra Silvia Ferrer (la primera entrevistada) de treure’s la Acreditació del seu grup per que la seva amiga li fassi l’entrevista com si no fos del grup Mou i mentin diguen que anava a votar quan ja ho havia fet acreditada.Igualment poca serietat per part d’aquesta TV de no entrevistar a ningú de l’altre grup.Per sort Ullà es savi i l’alcalde Sr Josep López governarà 4 anys mes,i els quatre arreplegats que deien que aquest preciós poble necessitava un canvi han de empassar-se 4 anys MES a l’oposició sense fer res,només a fer el que han fet els darrers 4 anys,criticar,criticar i criticar,però res de treballar per i pel poble d’Ullà.


Més articles de Política