Palamós inicia un nou procés de participació ciutadana

Palamós inicia un nou procés de participació ciutadana
Palamós

Data: 31/08/2018

L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palamós inicia demà dissabte 1 de setembre, i per segon any consecutiu, la campanya "Palamós amb veu i vot" sobre els pressupostos participats amb l’objectiu que els palamosins i les palamosines que ho desitgin aportin la seva opinió sobre el destí d’una part de les inversions del pressupost municipal 2019.

En aquesta ocasió es decidirà la inversió de 100 mil euros que han d’anar destinats al finançament de projectes relacionats amb els equipaments, l’urbanisme, la mobilitat o la millora de l’espai públic. 

Amb el resultat, s’iniciarà un període de votacions per saber quines són les més destacades entre els ciutadans on totes les persones empadronades a Palamós i majors de 16 anys podran votar, de l’1 al 31 de desembre, mitjançant el web palamos.decidim.ddgi.cat, o bé de manera presencial a l’Ajuntament, la Biblioteca municipal o el Punt Jove.

Finalment, el dia 16 de gener l’Ajuntament de Palamós farà públic el resultat mitjançant un acte informatiu de retorn i valoració del procés obert a tothom, que tindrà lloc a l’Espai d’Entitats del teatre La Gorga.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política