Referèndum pactat i agenda social, els principals eixos de Catalunya en Comú Podem

Referèndum pactat i agenda social, els principals eixos de Catalunya en Comú Podem
Palafrugell

Data: 11/12/2017

Catalunya en Comú Podem es postula com l'única opció real per desbloquejar la situació política i social catalana. Els comuns han fet campanya aquest diumenge a la plaça de Can Mario de Palafrugell i han deixat clar que són l'alternativa a la Catalunya de blocs anclats a banda i banda. 

La coalició liderada per Xavier Domènech de cara al 21D ha fet acte de presència als carrers palafrugellencs de la mà de l'eurodiputat i portaveu d'Iniciativa per Catalunya Verds Ernest Urtasun i les candidates número 9 i 12 a la llista gironina dels comuns Sònia Pujol i Maite Bravo, regidores de Santa Cristina d'Aro i La Bisbal d'Empordà, respectivament. Urtasun ha assegurat que després de l'1 d'octubre la repressió policial havia despertat moltes simpaties a Europa cap al procés català, però que la DUI del Govern Puigdemont va fer que es perdessin. Defensa que la via del referèndum pactat és la més viable i que compta amb suports al continent. 

A més de l'aspecte nacional, a Catalunya en Comú Podem posen a la mateixa alçada l'agenda social. Ataquen a la resta de partits d'haver oblidat aquest aspecte, tant als del govern de Junts pel Sí, com als partits del 155.   

Els heureus de Catalunya Sí Que Es Pot presenten força canvis a la seva llista gironina, encapçalada per Llorenç Planagumà, geògraf olotí que va liderar les mobilitzacions contra el "fracking" a Catalunya. 







Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política