Lourdes Fuentes, candidata d'ERC a Santa Cristina d'Aro

Lourdes Fuentes és la cap de llista escollida per Esquerra Republicana de Santa Cristina d'Aro per presentar-se a les municipals del 26 de maig. D'aquesta manera Fuentes agafa el relleu a l'actual batlle, el també republicà Xavi Sala, com a número u d'Esquerra al municipi. 

Lourdes Fuentes vol que la seva formació repeteixi al capdavant del consistori local en la propera legislatura després de quatre anys de govern. Des de 2015 ocupa el càrrec de regidora de Serveis Socials, Igualtat, Habitatge i Salut i ara vol fer una passa endavant. Considera que l'experiència guanyada és un punt a favor i està acabant de perfilar l'equip que l'acompanyarà. 

ERC de Santa Cristina d'Aro treballarà en un programa electoral d'esquerres, bastant continuista però amb l'aposta ferma per alguns aspectes que interessen especialment a la candidata Lourdes Fuentes, com defensar la natura o potenciar el món de l'esport

Fuentes, nascuda a Palamós el 1952 però cristinenca des del 1978 per exercir-hi la seva professió de farmacèutica, va ser presentada aquest divendres en un acte a la Sala d'Exposicions La Caixa de Santa Cristina d'Aro, que també va comptar amb l'exalcalde de Torroella de Montgrí i actual diputat a Madrid pels republicans, Joan Margall. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política