L'alcalde considera "intolerable" l'endarreriment de les obres de l'antic Museu del Suro

Palafrugell

Data: 06/11/2019

INTERVÉ: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

L'Ajuntament de Palafrugell es reunirà en els propers dies amb l'empresa COMSA adjudicatària de les obres de l'antic museu del suro per l'endarreriment dels treballs. Les obres del nou espai d'arts escèniques que s'ubicarà en 500 metres quadrats de l'antic Museu del Suro s'haurien d'haver acabat abans de l'estiu i el govern palafrugellenc considera que el retard és intolerable. En una propera reunió exigiran a l'empresa que les obres hagin acabat el proper setembre perquè l'Aula de Teatre hi pugui iniciar el curs 2020-2021.

El projecte de remodelació d'aquest edifici que ja havia sigut l'espai d'Arts i Oficis de Palafrugell preveu un primer pis amb 4 aules per fer assaig i diversos despatxos a més d'un gran espai a la planta baixa pel vestuari i l'atrezzo. El govern vol que aquest nou equipament sigui polivalent per poder acollir les arts escèniques que existeixen al poble i les que puguin sortir en els propers anys.

Es reservarà un espai de l'edifici per serveis municipals, el govern pensa que l'IPEP podria instal·lar-s'hi.

El projecte de remodelació de l'antic Museu del Suro per convertir-lo en un nou espai per les arts escèniques té unn pressupost d'uns 800 mil euros on no hi està inclòs l'adequació d'una part de les instal·lacions per serveis municipals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política