La Bisbal demanarà llibertat pels joves d'Altsasu

La Bisbal demanarà llibertat pels joves d'Altsasu
La Bisbal d'Empordà

Data: 18/09/2018

Sota la crida "Llibertat Joves d’Altsasu", la Bisbal d’Empordà es prepara per a viure una jornada de suport i solidaritat amb el jovent navarrès empresonat. Entitats, empreses, l’Ajuntament de la Bisbal, l’Ajuntament de Corçà i un gran nombre de persones s’han bolcat a col·laborar en les activitats organitzades pel col·lectiu Poble Solidari el proper dissabte 22 de setembre.
 
L’organització ha publicat un comunicat de suport del poble bisbalenc en solidaritat amb el jovent d’Altsasu titulat ‘La solidaritat és la tendresa dels pobles’. El document explica com «Altsasu s’ha convertit, avui, en sinònim d’infàmia, però també de solidaritat». Ja es pot llegir sencer a través del web del consistori.
 
La jornada arrencarà a les 10 h del matí amb una rebuda institucional a l’Ajuntament de la Bisbal, des d’on a les 11h sortirà una cercavila (amb Geganters, Dracs i Voltors) que culminarà al passeig Marimon Asprer. A les 13h es farà una xerrada al Teatre Mundial, a càrrec de Altsasu Gurasoak, amb la participació de David Fernández, Benet Salellas i Laia Serra. Seguidament hi haurà un vermut solidari i una arrossada popular, a càrrec del Casal Estel Roig i Cuiner/es Solidaris/es. Serà a partir de les 17h el Passeig Marimon Asprer acollirà els espectacles i concerts de La Sirena Afònica, Mazoni, Pau Blanc, Sanjosex, El Toubab, Último Veneno i Miquel Abras.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política