Castell-Platja d'Aro contracta un préstec per inversions de 3.450.000 euros

Intervenen: Joan Giraut, alcalde / Pedro Torres, ICV / Estel Rodríguez, ERC

L’ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha aprovat un préstec de 3.450.000 euros per finançar les inversions del 2018 i complementar així l’aportació municipal al pressupost d’inversions. 

En base al romanent de tresoreria dels comptes del 2017, s’ha fixat la xifra sense superar el 75% d’endeutament, que és el topall per poder demanar préstecs sense autorització d’economia i finances. 

Des de l’equip de govern van afirmar que malgrat que cada any es ven un part de patrimoni, la seva aposta és anar a préstec per tal de no desfer-se d’un patrimoni que podria re valoritzar-se en els propers anys. 

Tant Iniciativa per Catalunya Verds com Esquerra Republicana van votar-hi en contra. Els verds, entenent que les seves prioritats no coincideixen amb les de l’equip de govern i que aquest a més, no reflecteix les seves aportacions. 

Des d’Esquerra Republicana insistien en la necessitat de no endeutar-se sistemàticament i apuntaven que no es necessita tant pressupost, ja que amb el que queda de legislatura no podran materialitzar-se totes les inversions previstes. 

El Partit Popular va votar a favor del préstec juntament amb l’equip de govern del PDeCAT i PSC. Ciutadans per la seva banda, es va abstenir. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política