ERC homenatja Companys enmig de les reaccions per la sentència

Intervé: Montse Rovira, Portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i Jenny Xufré, regidora d'ERC a Castell-Platja d'Aro 

Esquerra Republicana de Castell-Platja d'Aro va retre homenatge a Lluís Companys al 79è aniversari de la mort del president, afusellat durant la dictadura franquista. L'acte el van protagonitzar les reaccions davant la recent sentència del Tribunal Suprem que ha dictaminat entre 9 i 13 anys de presó pels polítics i activistes catalans que van liderar els fets d'octubre.

La Primera Tinent d'Alcalde de la ciutat i Portaveu d'Esquerra Republicana, Montse Rovira, ha titllat la sentència d'infame i salvatge i ha llegit una carta dels polítics condemnats davant els assistents. Amb tot, Rovira es nega a renunciar al diàleg després de les eleccions del 10-N. 

La regidora d'Esquera a l'ajuntament, Jenny Xufré, ha volgut recordar la vida de Companys amb un repàs de la seva biografia i ha recordat les paraules de Junqueras respecte la sentència, qui la va qualificar de venjativa. Joan Barceló, també regidor republicà al consistori, va fer un parlament on va criticar l'actuació de l'estat espanyol durant tot el procés. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política