El Síndic de Palamós alerta que per molta gent la crisi no ha acabat

Palamós

Data: 13/04/2018

Intervé: David Sagrera, Síndic de Greuges de Palamós (VÍDEO EN PROCÉS)

Deu anys després de l'inici de la crisi econòmica i enmig de dades macroeconòmiques i declaracions polítiques que indiquen que aquesta ha acabat, el Síndic de Greuges de Palamós alerta que sobre el terreny encara hi ha moltes persones amb greus dificultats econòmiques.

David Sagrera ha presentat la seva memòria d'actuacions de l'any 2017 davant dels grups polítics on  destaca que l'administració local funciona raonablement bé i també alerta com va fer l'any passat, que fan falta més recursos per habitatge i serveis socials.

Quasi 90 actuacions

El Síndic de Greuges local va fer l'any 2017, 87 actuacions, la majoria relacionades amb habitatge i subministraments bàsics. Altres actuacions van ser relacionades amb problemes de convivència i conflictes veïnals, impostos o qüestions relacionades amb la via pública i el medi ambient.

38 de les actuacions van ser consultes, 28 queixes i 21 van ser derivacions a altres instàncies amb competències sobre la matèria a tractar.
David Sagrera considera que cal encoratjar l'implicació en els afers comuns de la ciutadania palamosina i també va reivindicar la creació d'un servei municipal de mediació amb especialistes per tractar els conflictes veïnals, alguns dels quals derivats a la justícia.

Altres deures que posa a l'Ajuntament més genèricament són eliminar les barreres arquitectòniques i dotar de més recursos les polítiques socials i d'habitatge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política