Cs Torroella vol la dimissió d'un regidor cupaire per "amenaçar" un Policia Nacional

Cs Torroella vol la dimissió d'un regidor cupaire per
Torroella de Montgrí

Data: 19/09/2019

El portaveu de Ciutadans a Torroella de MontgríPere Cuadros, ha demanat públicament la dimissió del regidor de la CUP Carles Ventura, que està sent investigat per haver amenaçat diuen la Policia Nacional a les xarxes socials. “És intolerable que un càrrec públic de l'ajuntament amenaci amb un ‘Hala, a mirar sota el cotxe’ als membres de les forces i cossos de seguretat de l'Estat que estan ajudant en les tasques de rescat”, ha indicat el regidor.

El portaveu de Cs ha recordat que en el municipi de Torroella de Montgrí tots els partits “ens vam comprometre amb un codi de conducta que implica un compromís amb l'exemplaritat i resulta del tot immoral proferir aquest tipus d'amenaces en un país que ha patit massa temps la xacra del terrorisme que assassinava precisament d'aquesta manera”.

Els fets es remunten al passat 14 de setembre quan Ventura hauria respost a un tuit de l'associació “Una policia per al segle XXI”: “Vaja, que sou els imbècils de sempre però repetint segle XXI cada dos per tres per a semblar nous o més moderns. Hala, a mirar sota el cotxe"

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política