Jordi Cordon torna a encapçalar la llista de Compromís amb Torroella i l'Estartit

Torroella de Montgrí

Data: 13/09/2022

Les eleccions municipals del 2023 cada vegada estan més a prop i en les últimes setmanes els partits ja estan començant a presentar oficialment els seus candidats. Recentment, ho ha fet el grup 'Compromís amb Torrella i l'Estartit', que tornarà a estar encapçalat per Jordi Cordon.

Jordi Cordon tornarà a liderar la llista de Compromís amb Torroella i l'Estartit per les eleccions que esdevindran el pròxim 28 de maig de 2023. Ho farà acompanyat de Marcos Aladid, Juanjo Sànchez, Carina Puig i Alèxia Cordon, com a segon, tercer, quarta i cinquena de la llista. Pel que fa a la candidatura de l'EMD de l'Estartit, la lideraran Paula Pigem i Juanjo Sànchez.

Així ho ha fet oficial en un acte de presentació on també hi han participat Albert Robert, secretari de les eleccions municipals del Pdecat, i Marta Pascal, secretaria general del PNC. El motiu de la seva participació recau en el pas que han realitzat d'anar en coalició a les properes eleccions, sota la denominació de 'Pacte Local'.

El partit 'Compromís amb Torroella i L'Estartit' va neixer l'any 2019. Com a cap de llista es mostra molt satisfet de com ha anat evolucionant. Cordon és actualment regidor a l'oposició, tot i que prèviament a la creació del grup, havia estat alcalde del municipi des de l'any 2011 fins al 2016.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política