Es redueixen les incidències nocturnes per "botellons" a Palamós

Palamós

Data: 03/06/2021

Cap de setmana amb menys incidències nocturnes a Palamós, a causa d'un augment i un major control per part de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. Ho ha desvetllat, aquest dimarts, el regidor de seguretat del municipi Alfons Bartolomé.

Les concentracions per "botellons" registrades durant les últimes setmanes, així com la presència d'un petit grup conflictiu va alertar els agents de seguretat de Palamós. Per això, durant la matinada del passat divendres i dissabte es van emprendre un seguit de mesures dissuasives, tals com l'encesa de llums, la senyalització de la zona i la presència policial continua.

Les quedades per beure al carrer es produeixen durant la matinada en grups de joves, tant del municipi com dels pobles circumdants o, inclús, s'ha arribat a identificar gent de Girona. La problemàtica va sorgir, segons afirma el regidor Bartolomé, arran de l'aixecament del confinament nocturn.

La zona de l'estenedor de xarxes del moll Vell i la plaça de la Murada són el punt calent de les trobades. Durant les últimes setmanes, en aquests indrets, s'han identificat petits grups de joves que han llençat bengales a les façanes dels edificis, han tirat ampolles a un cotxe patrulla, han cremat contenidors i d'altres han protagonitzat una baralla entre 20 persones.

Si bé és cert que la gran majoria de gent quan se'ls informa que han de marxar ho fa sense problema, confessa el regidor, també hi ha la presència d'una minoria que s'enfronta als agents.

El doble dispositiu de seguretat efectuat pels Mossos i la Policia Local durant aquest cap de setmana va ser un factor dissuasiu pels "botellons". Així, al divendres es va produir alguna identificació sense cap incident destacable i ja al dissabte, les concentracions es van reduir significativament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política