Llum verda a la modificació urbanística pel camí de ronda i un espai polivalent a Cap Roig

Palafrugell

Data: 31/01/2018

Intervé: Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell

Llum verda al pla urbanístic que ha de permetre aixecar un espai polivalent als Jardins de Cap Roig i completar el camí de ronda de la zona per dins els terrenys que són propietat de La Caixa.

El ple de Palafrugell va aprovar una modificació del POUM de forma inicial, mentre segueixen les negociacions amb l'entitat bancària i l'Estat per veure qui es fa càrrec del cost del Camí de Ronda.

L'Alcalde Josep Piferrer va admetre que no hi ha cap pacte ni acord previ amb cap de les entitats ni administracions que tenen interessos en l'espai però va deixar clar que la intenció de l'equip de govern és que la inversió al camí de ronda l'assumeixi o bé la propietat del terreny o bé l'Estat, que és qui té competències en aquest àmbit.

El PSC i l'Entesa no volen que l'Ajuntament pagui res

Des de l'oposició, el PSC, va reclamar ser especialment curosos en aquest aspecte i exigir als promotors i propietaris del pla especial que es facin càrrec íntegre del cost d'executar el camí de ronda dins dels seus terrenys.

Entesa, per la seva banda va demanar un estudi sobre l'impacte que es preveu que tindrà l'espai polivalent, sobretot en temporada baixa, i quants congressos o actes hi preveu fer La Caixa.

Ambós grups, però, van mostrar la confiança amb els tècnics municipals que han treballat el projecte i el van avalar.

L'Alcalde Josep Piferrer va explicar que el projecte està molt ben treballat des del punt de vista mediambiental i tècnic amb personal de La Caixa, l'Ajuntament, l'Estat i la Generalitat i va revelar que, tot i que no hi ha un estudi damunt la taula, la música que els va explicar La Caixa agrada.

Moció per exigir el pagament del deute amb les escoles bressol

En un altre ordre de coses el ple va aprovar una moció del PSC que reclama a la Generalitat el pagament del deute contret amb les Escoles Bressol Municipal tot carregant contra les retallades en educació infantil fetes aquests darrers anys.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política