L'oposició critica l'increment de salaris del govern a l'Ajuntament de Sant Feliu

INTERVÉ: Sílvia Romero, ERC / Jordi Lloveras, GdC / Pere Albó, MES-UPM / Cristina Vicens, JxCAT / Josep Saballs, portaveu del govern / Carles Motas, alcalde

Crítiques a les retribucions que s'han assignat a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per l'alcalde i els regidors del govern. L'oposició creu que s'han incrementat excessivament els sous i conseqüentment el cost global que té el govern per la ciutat. La pujada ve sobretot motivada per les 4 dedicacions una exclusiva i les altres tres parcials però del 95% a 4 membres del govern. Es tracta d'una dedicació més que en l'anterior mandat però amb una pujada de la retribució, l'oposició senyala que és de l'11 % i amb algunes dedicacions amb el doble de retribució que en l'anterior govern.

Des de Junts per Catalunya accepten les retribucions i dedicacions del govern però demanen que s'ajustin les retribucions de l'oposició a l'alça.

Des de Guíxols des del Carrer van proposar al govern que es regulin les indemnitzacions que cobren la resta de regidors que no tenen dedicació perquè són salaris encoberts.

El govern va defensar que l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols podria tenir 10 dedicacions exclusives i amb retribucions de fins a 58 mil euros i que només en tenen 4 i la més alta de cost per l'ajuntament és la de l'alcalde de 50.200 euros bruts a l'any. Les altres dedicacions són de 47.282 euros bruts a l'any l'exclusiva i de 42.422 euros bruts a l'any les dues dedicacions parcials del 95%.

Les retribucions i dedicacions es van aprovar amb el vot del govern, l'abstenció de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana i el vot en contra de Més-UPM i Guíxols des del Carrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política