L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni adjudica les obres de Mas Pere

El Ple de Calonge i Sant Antoni aprova adjudicar la contractació de les obres d'urbanització de Mas Pere. Aquest és el pas previ per poder iniciar les obres, que està previst que comencin al setembre. El contracte tenia un preu de sortida de 10.982.264,91€, IVA inclòs, i finalment s'ha adjudicat per 8.753.494,38€, el que suposa una rebaixa del 20,29%. 

Aquesta reducció del preu repercutirà directament en una reducció de l'import de les quotes que han de pagar els propietaris per finançar aquest projecte, i s'afegeix a la reducció d'un 5% del cost de l'obra per l'actualització que va portar a terme l'ajuntament l'any passat. Les obres d'urbanització les portarà a terme Aglomerats Girona, empresa guanyadora de la licitació. 

El cost de les obres anirà a càrrec dels propietaris de les finques i l’Ajuntament estima que, un cop adjudicat el contracte de l’obra, el cost mitjà serà d'uns 15.000 € per finca, un import calculat sobre una parcel·la d’uns 700 m². Aquest import es pagarà en 6 quotes repartides cada sis mesos durant 3 anys, la primera de les quals ja ha estat liquidada. 

Amb l’aprovació per part del ple de la contractació de les obres l'Ajuntament ha planificat que els treballs comencin al setembre, per no coincidir amb el període d'estiu. El projecte defineix unes obres que tindran una durada de 2 anys i mig i que contemplen la creació d’una xarxa de clavegueram separativa, que permetrà l’eliminació de les fosses sèptiques, la instal·lació de les xarxes de servei d’aigua potable, electricitat i telecomunicacions, que seran soterrades, l’enllumenat públic i l’asfaltatge i construcció de voreres, així com l’adequació de les zones verdes.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política