L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro encara els primers pressupostos participatius

INTERVÉ: Mònica Rìos Regidora de participació ciutadana

Castell-Platja d'Aro encara els primers pressupostos partipatius municipals. L'equip de govern ha destinat 150.000 euros del pressupost per tal que siguin els ciutadans els que decideixin en què invertir-los.

Des del 16 d'abril i fins al 6 de maig tothom qui ho vulgui, estigui o no empadronat a la població, podrà presentar les propostes que considerin necessàries pel municipi, és a dir tot allò que es pugui construir i adquirir i que és perdurable en el temps, com podria ser l'adquisició de mobiliari urbà, millores a l'espai públic o l'adquisició i instal·lació de tecnologies d'ús públic. Una vegada presentades totes les propostes, es veurà quines poden properar i quines queden desestimanes i es passarà a la fase de votació.

Les propostes es poden presentar online o omplint les butlletes que s'han preparat per a l'ocasió i dipositant-les a les urnes ubicades als diferents equipaments municipals. El proper dilluns 16 d'abril es preveu una reunió informativa per donar a conèixer tots els detalls i el calendari del procés. La reunió es celebrarà a dos quarts de vuit a les sala d'actes de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. Aquests són els primers pressupostos participatius però des de l'equip de govern tenen la voluntat de seguir apostant per la participació de la ciutadania de cara l'any que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política