Santa Cristina amplia el termini d'informació pública de l'AVANÇ del POUM

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro amplia el termini d'informació pública de l'avanç del planejament urbanístic. El mes d'agost es va aprovar aquest primer document per la revisió del POUM i es va exposar a informació pública fins el 7 de novembre. Després de programar diverses reunions i assemblees participatives per escoltar l'opinió del poble sobre la que ha de ser la nova organització urbanística de Santa Cristina s'ha vist necessari ampliar el termini d'informació pública en 20 dies hàbils i poder incorporar durant aquest mes de novembre els suggeriments o propostes dels ciutadans.

Tots els grups polítics excepre Convergència hi van votar a favor.

En el mateix plenari es va aprovar la millora de l'estructura organitzativa municipal de l'Ajuntament de Santa Cristina. Es tracta d'un organigrama on queda definida l'ordenació dels llocs de treball de l'administració pública. Des de Convergència van rebutjar el document perquè asseguren que en el darrer mandat ja s'havia fet una proposta i Emprenedors s'hi van abstenir perquè creuen que aquesta feina s'havia d'haver fet abans i no a 6 mesos de les eleccions.

Per urgència també es van aprovar els comptes generals de l'any passat amb les abstencions de Convergència i Emprenedors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política