El Passeig Catalunya de Torroella es convertirà en peatonal els divendres i dissabtes

Torroella de Montgrí

Data: 18/07/2020

INTERVÉ: Josep Martinoy, regidor de mobilitat

El passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí tindrà la circulació de vehicles restringida els divendres i dissabtes al vespre. Així és que, des del 17 de juliol i durant tot l'estiu, el passeig es convertirà en un espai prioritari per vianants els divendres i dissabtes de 20:30h a 00:30h de la nit. D'aquesta manera es vol consolidar una franja horària preferent per a peatons i usuaris de les terrasses.
L'accés amb vehicles estarà permès als veïns i veïnes i als conductors que hagin de retirar els seus vehicles en cas que el tinguessin estacionat a la zona blava. El trànsit de pas es desviarà pel passeig Vicenç Bou i la carretera de l'Estartit.

El regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, argumenta que amb aquesta acció es volen afavorir els desplaçaments a peu i contribuir a la dinamització de les activitats de restauració, durant les nits en què el passeig està més freqüentat.  Així mateix, en l'actual context derivat de la COVID-19, es facilitarà la implantació de les normes de distanciament social, tan personal, com de les activitats. A més, la mesura també representa un pas endevant en l'aposta municipal per una  mobilitat sostenible.

D'altre banda, en el mateix Passeig de Catalunya, s'implantarà de manera simultània un sistema de control de velocitat per radar per recordar als conductors que el límit de velocitat en aquesta via és de 30 km/ h. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política