Tots x La Bisbal opta per l'experiència de Dilmé per liderar la candidatura

Tots x La Bisbal opta per l'experiència de Dilmé per liderar la candidatura
La Bisbal d'Empordà

Data: 15/04/2019

Tots per La Bisbal ha optat per l'experiència de Xavier Dilmé per liderar la seva candidatura a les propers eleccions municipals. L'assemblea de la formació va escollir per unanimitat l'actual regidor de CiU al consistori destacant el seu vagatge dins l'Ajuntament tant a l'oposició com en tasques de govern entre el 2008 i el 2015.

Fa unes setmanes la formació independent dins el grup Tots per l'Empordà va obrir la porta a l'entrada dels membres del Grup Municipal de CiU que vulguessin sumar-se al projecte.

Dilmé va explicar que planteja una campanya en positiu centrada en la promoció econòmica i l'antenció a la via pública i que oferirà als bisbalencs i bisbalenques un programa electoral molt concret i detallat.

Xavier Dilmé i Vert té 50 anys, és tècnic en Consum i assessor polític. També ha estat diputat al Parlament de Catalunya entre 2006 i 2015 i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà (1991-99). A les darreres eleccions municipals, Dilmé va ocupar el número 3 de la candidatura de CiU, en nom d’UDC.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política