Inici de les Eleccions Municipals a La Bisbal d'Empordà

Si hi ha alguna cosa en què tots els partits estan d'acord, és que el dia de les eleccions és molt rellevant, i si són municipals, està en joc el futur de la vila en qüestió. Així ho han expressat també els candidats a l'alcaldia de La Bisbal d'Empordà.

Tan bon punt els recintes electorals han començat a funcionar avui a les 9 del matí, els prop d'11.000 bisbalencs i bisbalenques s'han anat acostant tímidament i de mica en mica, a expressar el seu vot.

En el transcurs de la primera hora, les dues meses electorals ubicades al Teatre Mundial de la Bisbal, han tingut aproximadament 100 vots cadascuna.
Algunes opinions entre els més joves, és que el fet d'anar a votar, s'hauria de prendre de forma més seriosa.

I de fet, molts altres adults, pensen que el partit que governi, afectarà principalment als joves, ja que el futur és seu.

Els alcaldables també saben com és d'important el vot, no a qui es triï, sinó que es voti, sigui a qui sigui, que el poble expressi la seva opinió i demandes.

Així, si hi ha alguna cosa en què tots els partits estan d'acord, és que el dia de les eleccions és molt rellevant, i si són municipals, està en joc el futur de la vila en qüestió.

Ara, doncs, el poder de decisió està en mans del poble, a on passades les 10 del matí, s'ha anat emplenant cada cop de més gent al recinte de l'Escola Empordanet.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política