Santa Cristina dóna nom a quatre carrers sorgits de la nova construcció i edificació

Santa Cristina dóna nom a quatre carrers sorgits de la nova construcció i edificació
Santa Cristina d'Aro

Data: 27/11/2019

El ple de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro va aprovar inicialment ahir, per unanimitat, els noms de quatre carrers del municipi, sorgits tots ells de la nova construcció i edificació. El nomenclàtor dels nous carrers són Camí del mas Jofre, Torrent de Santa Escolàstica, Camí del Vilar i del Colomar. El regidor de Via Pública i Senyalització Viària, Josep Xifra, va justificar els nous noms d’acord amb els topònims autòctons dels sectors, però va deixar clar la intenció del govern de crear una llista de noms de dona de cares a futures incorporacions al nomenclàtor.

El carrer Camí del mas Jofre es troba al sector Tueda, a la zona de la urbanització Golf Costa Brava, i és el més llarg de tots ells, amb 1.030 metres. Al mateix sector també es troba el carrer Torrent de Santa Escolàstica, que és un cul-de-sac, amb 170 metres de longitud. El carrer Camí del Vilar, prop dels anteriors, però dins el sector del Vilar, fa 700 metres. I el carrer del Colomar es troba al sector de Salom, prop del nucli històric de Santa Cristina, i fa 320 metres.

La proposta  s’exposa per un període de 30 dies  perquè els interessats puguin presentar les reclamacions oportunes. Si no es presenta cal reclamació quedaran aprovats definitivament. Al mateix temps, l’acord es comunicarà a les administracions pertinents, com també a les companyies de serveis generals i als veïns que tenen propietats en els quatre àmbits.

D’altra banda, el plenari cristinenc també va aprovar un manifest unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. La regidora del Punt d’Igualtat i de la Dona, Imma Martí, va recordar les dades recents dels Mossos: més d’11.000 denúncies de violència de gènere fins a l’octubre, 4.500 homes detinguts i 8 dones assassinades a Catalunya. A l’Estat la xifra de víctimes mortals puja fins a 52, l’última dilluns mateix a Tenerife.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Política