Concentracions davant d'alguns ajuntaments del Baix Empordà

Concentracions davant d'alguns ajuntaments del Baix Empordà
Alguns ajuntaments han convocat per aquest migdia (12h) concentracions davant la casa de la vila com a protesta a la sentència condemnatòria als presos del judici de l'1-O.

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro o Palafrugell ja han convocat als veïns aquest migdia i vespre i celebrarà dimecres un ple extraordinari (19h). El consistori palafrugellenc convoca ple extraordinari per demà a les 19:30h.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té prevista una concentració avui a la plaça del mercat 1 d'octubre del 2017 (20h) i celebrarà demà a les 16:30h  un ple extraordinari. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa un ple avui 19:30h i concentració a les 20h.

L'Ajuntament de Santa Cristina també ha convocat un ple extraordinari que se celebrarà dimecres a les 20h. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha convocat concentració davant la casa de la vila avui a les 17h, ha suspès les activitats institucionals i convoquen ple extraordinari dimecres a les 19h. 

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha suspès tota activitat institucional en senyal de desacord amb la sentència del Tribunal Suprem contra els presos i preses polítiques. Així, s'ha decretat que únicament es garantiran els serveis mínims de la Residència geriàtrica municipal Zoilo Feliu i de la Llar d’infants municipal Tren Petit. D'altra banda, es mantindran íntegrament els serveis de la Policia Local de la Bisbal.  

L'Ajuntament de Palamós ha suspès totes les activitats institucionals previstes per part dels regidors i regidores del govern municipal i també convocarà ple extraordinari.

Les concentracions als municipis es repetiran amb més força a les vuit del vespre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política