Protesta contra la presència de Sáenz de Santamaría a les Trobades d'Economia de S'Agaró

Més d'un centenar de membres del Comitè de Defensa de la República i de la CUP es van concentrar el divendres a S'Agaró en contra de la visita de Soraya Sáenz de Santamaria a Catalunya en motiu de la inauguració de la 22a Trobada d'Economia.

Els manifestants van protestar més de dues hores amb pancartes, cassoles i xiulets davant de l'Hotel S'Agaró on s'organitza l'esdeveniment que començava el divendres i que acaba aquest dissabte amb la presència del ministre d'Economia, Luís de Guindos. Amb pancartes com "Sorayita buscate otra playita", "Sí a la democràcia i no al 155" o "Llibertat presos polítics", els protestants manifestaven el seu desacord amb la presència de Soraya i d'altres membres del Govern Espanyol com també la vergonya que dirigents i membres de partits catalans, malgrat l'empresonament de mig govern català, també assisteixin a la jornada econòmica.

La manifestació començava a quarts de cinc de la tarda, poca estona abans que comencessin les jornades d'economia. Els Mossos d'Esquadra van muntar un cordó policial per impedir que els manifestants s'apropessin a l'hotel on se celebren les jornades. El dissabte, el comitè continua en peu de guerra i ho fa amb diverses activitats prop de l'Hotel S'Agaró on hi assisteixen Santi Vila i Miquel Iceta. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política