L'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni compra un edifici desocupat per oferir habitatge jove

Aquest passat dijous al matí, es va signar la compra d'aquest edifici anteriorment ocupat, amb la intenció de reformar els habitatges per a joves que es vulguin independitzar a la localitat amb un lloguer assequible.

L'any 2019, es va iniciar el desallotjament de diverses famílies que havien ocupat un edifici de nova construcció i que mai s'havia habitat al carrer Enric Lluís Roure cantonada amb el carrer la Sala de Calonge i Sant Antoni. Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local van dirigir el desallotjament i Serveis Socials va gestionar l'ajuda individual per a cada una de les famílies.

Ara, aquest passat dijous al matí, es va signar la compra d'aquest edifici amb la intenció d'habilitar els habitatges per a joves que es vulguin independitzar a la localitat amb un lloguer assequible. L'edifici situat a 100 metres de l'Ajuntament, serà adquirit per 900 mil euros, a 32 mil euros cada pis.

S'estima que pugui estar reformat i disponible per a llogar a partir del setembre del 2024 amb lloguers d'Habitatge de Protecció Oficial. Segons les mides de cada pis, es llogaran a preus d'entre 380 a 425 euros al mes. Una rebaixa que qualifiquen d'efectiva, ja que el preu mitjà de lloguer a Calonge ronda els 640 euros al mes.

L'Ajuntament també vol adquirir un segon edifici ubicat a Sant Antoni, que actualment és propietat de la Sareb i que es destinaria igualment a fer-hi habitatges de protecció oficial.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política