Adrià Tauler, Sònia Sanchez i Laura Conde encapçalen la llista de SOM Platja d'Aro

INTERVÉ: Adrià Tauler, candidat a l'alcaldia de SOM Platja d'Aro

El candidat de SOM Platja d'Aro, Adrià Tauler, ha presentat sota el lema "Som futur" una candidatura transversal i plural que combina experiència amb joventut i que integra persones de diferents àmbits i de tots els barris del municipi.

Acompanyen a Tauler en els primers llocs de la llista Sònia Sanchez, com a número dos; i Laura Conde, com a número 3. Les segueixen Joan Amat, Pol Cerdan, Jéssica Cano i Marc Gelabertó. Tanca la llista en el 17è lloc, David Puig, qui havia estat regidor d'ERC durant la legislatura 2007-2011.

Alguna de les propostes que s'inclouen en el programa d'aquesta nova formació política és la diversificació de l'economia de Platja d'Aro, l'ampliació i reforma integral del passeig marítim o la millora de l'enllumenat i manteniment dels panots. També volen reubicar l'actual zona destinada a autocaravanes, remodelar el Palau de Congressos i aturar la reparcel·lació de Pinell, aprofitant aquest espai per crear itineraris saludables i zones d'esbarjo. 

La presentació de la llista i de part del programa electoral s'ha realitzat a les Galeries Bona, on els assistents també han pogut gaudir d'un concert previ a càrrec del grup The Dirty Reelers.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política