Calonge fa la sessió de retorn de la Consulta de Barris

Intervé: Montse Orduña, regidora de Participació Ciutadana

Una vintena de persones han participat a la sessió de retorn de la Consulta de Barris que l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va organitzar el passat mes de novembre.

Amb aquesta sessió  la regidoria de participació ciutadana ha volgut donar compte de les feines fetes respecte a les conclusions d'aquelles sessions i de l'estat de les propostes que s'hi van plantejar.

El passat mes de novembre vint-i-cinc persones van participar a les dues Consultes de Barri que es van fer amb el veïnat d'en Padró, Camp de la Llebre, Puigtavell, Puigventós i el nucli històric. En el marc d'aquestes reunions es van proposar bàsicament millores en matèria de carrers, idees per reforçar la seguretat o arranjament de mobiliari en mal estat.

Entre les propostes concretes hi havia qüestions com arreglar i millorar els desaigües del carrer Creu d'en Blanc o posar llum a mig tram del carrer molla o més presència policial per reduir l'excés de velocitat.

 Un cop recollides les propostes concretes i consensuades sobre les necessitats de cada barri, des de la Regidoria de Participació Ciutadana es va obrir una fase d’anàlisi de la viabilitat tècnica i econòmica i ara ha arribat el torn de la sessió de retorn.

Algunes idees han tingut com a resposta que falta un informe tècnic, d'altres que ja s'han solucionat i d'altres que no són competència municipal o bé jurídicament no es poden dur a terme.

Les Consultes de Barri s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal participa.calonge.cat i els pressupostos participatius

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política