Els socialistes reivindiquen "l'esperit municipalista" de la seva llista electoral

El Partit Socialista de Catalunya (PSC) ha donat el tret de sortida a la pugna per guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer.

La cap de llista per Girona, Sílvia Paneque, acompanyada per la regidora de Platja d'Aro i número 3 a llista, Mònica Rios, i el batlle platjarenc, Maurici Jiménez han capitanejat una roda de premsa al Passeig Marítim de Platja d'Aro. Durant la trobada amb els mitjans, s'ha reivindicat "l'esperit municipalista" de la llista presentada pel PSC. Segons afirmen els socialistes, comptar amb la presència de regidors i antics batlles de diversos Ajuntaments els permet "conèixer de primera mà les problemàtiques del territori".

D'altra banda, es mostren ambiciosos respecte als resultats electorals. Encara que el CEO avui indiqui que Esquerra Republicana, guanyaria els comicis, seguit per Junts, la formació vermella confia ser el partit més votat al 14 de febrer.

A la seva llista electoral s'hi reconeixen molts noms baix-empordanesos. En concret, l'encapçala la regidora gironina Sílvia Paneque per Girona amb el ja exministre de Sanitat, Salvador Illa, com a presidenciable. Acompanyen Paneque, l'exalcalde i regidor socialista de La Bisbal, Òscar Aparicio de número dos, la regidora platjarenca Mònica Ríos la tercera, i el regidor ganxó Salvador Calabuig de quart. La regidora cristinenca Marta Poyatos és la novena de la llista i la palamosina Yolanda Aguilar la primera suplent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política