Nous treballs de millora al Parc de l’Arbreda i al Barri de la Platja de Palamós

Palamós

Data: 26/04/2023

L'Ajuntament de Palamós es troba treballant en els inicis de dues obres municipals: la dinamització de l'ús de l'espai al Parc de l'Arbreda i els treballs de millora per al barri de la Platja de Palamós.

Ambdues obres ja estan adjudicades i llestes per començar. En el cas dels treballs al Parc de l'Arbreda, aquests començaran al maig amb la intenció de poder acabar l'obra aquest agost. 

Les obres inclouen modificacions entorn del parc infantil i també de tota la plaça pavimentada, amb l'objectiu d'augmentar l'espai, fer-lo més obert, i preparar-lo per a rebre més espectacles de l'agenda cultural de Palamós. L'alcalde explica que aquestes obres son resultat d'escoltar el seguit de propostes que el veïnat de la zona va presentar a l'ajuntament.

D'altra banda, la segona actuació d'obres municipals es concentrarà al barri de la Platja de Palamós. El qual es troba a la zona d'entrada de Palamós, venint des de Sant Antoni de Calonge. Es tracta d'un conjunt d'obres integrals per millorar les instal·lacions i les superfícies del barri.

L'alcalde qualifica aquestes obres de molt necessàries a la zona, ja que fa molts d'anys que no s'hi actua. Aquestes començaran amb petits treballs de cara a l'estiu, però el gruix d'obres d'aquesta actuació no serà fins al setembre.

Ambdós conjunts d'obres municipals es tracten de treballs individuals pel que fa a nivell pressupostari: en el cas de la reforma del Parc de l'Arbreda, s'hi destinaran uns 170.000 euros. En el cas del barri de la Platja, una actuació de més magnitud, s'hi destinarà un valor aproximat d'1.600.000 euros.

L'alcalde afegeix que les previsions apunten al fet que la ciutadania valori molt positivament aquestes obres un cop finalitzin els treballs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política