Les inversions s'emporten les principals crítiques de l'oposició al pressupost municipal


La política d'inversions del govern tripartit de Sant Feliu de Guíxols i la manca de participació ciutadana han estat les principals crítiques que han fet l'oposició en pes al pressupost municipal pel 2018 que puja 28 milions d'euros.

La valoració positiva pel que fa al rigor del document econòmic, la data en la que es porta a votació i l'increment en totes aquelles partides socials va tenir com a contra partida negativa l'oposició frontal al volum de diners que el govern destina al que anomenen els projectes estratègics de mandat i la petició a obrir els pressupostos o altres qüestions importants a l'oponió ciutadana.

Tant el Més com el PdCat van titllar de faraònics els 5 projectes que el govern ganxó pretén abordar durant aquest mandat, i que la majoria dels quals es desencallen amb el pressupost 2018. Posen en dubte que la seva execució arribi en menys de dos anys i consideren desorbitada la inversió que requereixen.

DECLA Pere

DECLA Ligero

La CUP i Guíxols des del carrer van retreure la manca de participació però alhora van agraïr la sensibilitat del govern amb les polítiques que afecten directament a les persones.

DECLA CUP

DECLA GdC

Des del govern van aplaudir el to suau i positiu amb el que els grups a l'oposició van exposar la seva crítica al pressupost municipal. En quant als punts de discordància com són majoritàriament les inversions, Jordi Vilà va assegurar que cap dels projectes estratègics està endarrerit i que aquest és un pressupost ambiciós, realista que dona resposta a les necessitats de totes les àrees.

DECLA Vilà

Es preveu que les obres de Rius i Calvet i les del Parc Central comencin durant el primer trimestre del 2018.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política