Modernitzar l'administració, un dels eixos del nou govern a Palafrugell

Palafrugell

Data: 07/07/2023

El govern municipal de Palafrugell ha anunciat aquest matí els cinc objectius temàtics que vol impulsar per millorar la creativitat i la innovació en la gestió del municipi. El pròxim dimarts es portarà al ple la proposta del cartipàs.

Després de l'acord de govern a Palafrugell entre el PSC i Som Gent del Poble (SGdP), els dos partits municipals plantegen la modernització de l'administració i impulsar encara més la política d'habitatge.

Un dels altres punts fonamentals que destaquen és la promoció econòmica a través de la cultura, l'esport i el patrimoni. Pel que fa a l'urbanisme asseguren que treballaran en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Finalment, aposten per fer més inversions als barris i espais urbans per modernitzar-los i fer-los més amables a la ciutadania.

El nou alcalde del municipi, Juli Fernández ha volgut destacar l'estalvi en retribucions

Expliquen que s'han trobat l'ajuntament amb un cert col·lapse sobretot pel que fa al tema de contractació. En tot cas, en aquests moments el nou govern està copsant les opinions dels tècnics del consistori per millorar totes les àrees. La setmana que ve s'adjudicarà la segona fase del pla de xoc de neteja que implica especialment més neteja diària al carrer, més freqüència de recollida d'escombraries i més papereres a primera línia de mar. Un pla que pot pujar als 60.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política