Calonge i Sant Antoni vol posar 786.000€ a temes socials, d'habitatge i de llocs de feina

INTERVÉ: Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

El Govern de Calonge i Sant Antoni portarà al proper ple un conjunt de mesures destinades a sumar gairebé 800.000 euros més a la lluita contra la crisi de la Covid-19. Són mesures d'impuls dels serveis socials, l'accés a l'habitatge i la contractació de treballadors. 

Entre les iniciatives proposades hi ha un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà que preveu posar 400.000 euros als serveis socials del municipi. Es destinarien a la contractació de quatre persones que permetrien fer front a l'increment de peticions i serveis derivat de la crisi econòmica. A més es destinarien 22.500 euros a ajudes d'urgència social i 63.500 al Centre de Distribució d'Aliments. 

Al ple també es buscarà afegir 20.000 euros extra al conveni amb la cooperativa Sostre Cívic pel desenvolupament de catorze habitatges socials a aquest edifici ubicat a l'encreuament entre els carrers de la Sala i Camp d'en Coll. L'Ajuntament ja hi destinava 300.000 euros i podrà disposar de la gestió directa de quatre dels seus pisos. 

També es presentarà una proposta de modificació del pressupost de 66.000 euros destinats a ajudes directes a les empreses que contractin treballadors del municipi a raó de 500 euros mensuals per persona durant els tres mesos d'estiu. 

Totes aquestes mesures han de ser aprovades pel ple que tindrà lloc aquest dijous al vespre de forma telemàtica. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política