Sant Feliu de Guíxols estrena vehicles policials híbrids

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha estrenat tres nous vehicles policials híbrids. Aquests models s'emmarquen en l'aposta de l'Ajuntament per renovar el parc mòbil amb vehicles més eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Aquests tres cotxes són els nous vehicles policials híbrids que ha estrenat la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols. En la seva imatge exterior, els vehicles s'han adaptat a la nova normativa europea que fa servir el color groc i blau, denominat "Battenburg", i que ja fan servir altres policies locals i els Mossos d'Esquadra de trànsit. Amb aquestes tonalitats i colors es vol millorar la visibilitat i aportar més seguretat als agents.

Els tres nous vehicles patrulla estan adaptats amb tot l'equipament necessari per a les tasques policials i a més, alternen l'ús de la gasolina amb el motor elèctric. Les noves adquisicions s'emmarquen en l'aposta de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols de renovar el parc mòbil amb vehicles més eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Dels vehicles patrulla que seran substituïts amb l'arribada dels tres KIA, dos aniran al departament de la brigada d'obres i un tercer es pintarà amb la nova retolació Battenburg. Hi haurà en total 4 vehicles policials per donar un major servei a la ciutadania.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Política