ICV de Castell-Platja d'Aro entrega 2.000 euros a Oncolliga

Intervenen: Pedro Torres, ICV Castell-Platja d'Aro / Lluïsa Ferrer, Oncolliga Girona / Dolors Moreno, Oncolliga Platja d'Aro

El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds de Castell-Platja d'Aro va fer entrega aquest dimarts de dos mil euros a la Fundació Oncolliga Girona. La meitat dels diners sortia de la venda de loteria de Nadal, mentre que l'altra provenia dels mateixos membres del partit polític al municipi. L'acte va servir també com a reconeixement a la tasca que fan les voluntàries de la delegació d'Oncolliga a Platja d'Aro. 

La delegació de Platja d'Aro sempre ha destacat per ser especialment activa i recaptar molts fons per la fundació i s'ha distingit sobretot en el treball de productes de roba, com bosses, coixins, draps o davantals. Un dels darrers projectes és una rifa de dos quadres que es farà aquesta primavera. 

La Fundació Oncolliga Girona treballla per fer més còmoda i agradable la vida als malalts de càncer, però també als seus familiars. Donatius com el d'Iniciativa a Platja d'Aro els destinen a tot tipus d'objectius, com perruques, llits o habitacions per als acompanyants a tocar de l'Hospital Trueta. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política