L'oposició critica el repartiment d'espais als mitjans palamosins

Palamós

Data: 18/09/2019

El Ple de Palamós va aprovar amb els 10 vots dels membres del govern el repartiment dels espais a Ràdio Palamós. L'oposició va rebutjar l'ordre d'intervenció dins la ràdio municipal, ja que els grups fora de govern intervindran els dimarts i el govern els dimecres, el que permetrà tenir sempre la última paraula als membres del govern.   

Des de la CUP lamenten, a més, que qui més representació tingui, compti amb més temps d'intervenció. El representant de Junts per Catalunya, Raimon Trujillo, va lamentar que els partits de l'oposició no tinguin opció de rèplica fins al cap d'un mes. 

El grup municipal socialista va qüestionar que no s'hagi fet un canvi en l'ordre d'intervencions al text portat a aprovació. La primera tinent d'alcalde, Maria Puig, ha respost que en mandats anteriors l'ordre d'intervenció i rèplica havia estat el mateix. 

El govern també va executar en aquest mateix ple una modificació de crèdit de 15.000 euros del romanent d'una obra executada al barri del tennis que ha servit per augmentar el mobiliari dels edificis municipals a l'espai polivalent. Davant aquesta situació el govern ha rebut la crítica de la regidora de l'oposició Raquel Gallego, que ha demanat que aquests diners revertissin de nou al barri, ja que les obres han estat mal executades. 

L'alcalde, Lluís Puig, ha al·legat que arrel d'aquesta obra es va patir un infortuni però que ja s'ha reparat i ha exposat la normalitat que suposa invertir diners d'un pressupost sobrant en un altre. 

En el mateix ple, tots els grups van votar en conjunt per donar suport a l'alcalde, Lluís Puig, i a la regidora de la CUP, Roser Huete, després d'haver rebut amenaces a través de pintades a finals de la setmana passada. 

Els 17 regidors en el seu conjunt han mostrat la unió del ple de Palamós davant les amenaces personals i no han volgut distingir entre colors polítics. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política