L'ANC Baix Empordà aposta explícitament per la unilateralitat

Baix Empordà

Data: 26/06/2020

L'entitat independentista assegura que no es deu a cap partit i valora la reelecció d'Elisenda Paluzié com a presidenta


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) aposta inequívocament per la unilateralitat i exigeix als partits independentistes unitat i un full de ruta clar cap a la independència. L'entitat ha renovat el seus òrgans de Govern després de les eleccions al Secretariat Nacional i ha revalidat l'estratègia d'Elisenda Paluzié, que repetirà com a presidenta de l'entitat.

Des de la coordinació de l'entitat independentista al Baix Empordà remarquen que l'entitat no es deu a cap partit polític i que la seva funció és fer pressió de forma transversal als partits independentistes perquè no es desviïn de l'objectiu de fer la independència. En aquest sentit reclamen unitat a les formacions i un full de ruta compartit malgrat les divergències estratègiques.

Les eleccions a l'entitat i la Covid-19 han alterat un calendari de mobilitzacions que s'acabarà de definir en els propers dies. L'estiu és tradicionalment una època d'actes per escalfar l'11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. Fonts de l'entitat admeten que enguany serà diferent per la situació de pandèmia i que tenen totes les opcions damunt la taula.

Sobre el procés electoral lamenten que per qüestions tècniques una de les representants del Baix Empordà Elisenda Romeu fos exclosa de la cursa electoral, malgrat els recursos que van interposar davant els òrgans interns. Indiquen que la tecnologia va fallar i no va poder presentar les credencials, fet que la va deixar fora del procés.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política