Calonge farà un renting per la instal·lació i manteniment de la gespa del camp de futbol

L'ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat fer un renting de cinc anys per renovar la gespa del camp de futbol municipal de Calonge amb el manteniment inclòs. 

El plenari municipal d'aquest dijous ha aprovat la licitació per l'arrendament financer, que inclou l'opció de compra de la gespa artificial. El pressupost d'aquesta operació serà d'uns 248.000 euros + IVA, que s'abonaran en 60 mensualitats que engloben tant la instal·lació com el manteniment de la gespa al camp. 

La renovació de la gespa, inclosa al pressupost municipal pel 2019 aprovat el passat 28 de gener, s'hauria de fer en un termini màxim de 5 setmanes, després de les quals el terreny de joc ja tornarà a ser practicable. Un cop recepcionada la instal·lació, prevista inicialment per l'abril d'aquest 2019, començaran els 5 anys de manteniment, que finalitzarien el març del 2024. 

La renovació de la gespa del camp de futbol de Calonge era un assumpte pendent al municipi, ja que l'actual és de l'any 2007 i presenta símptomes de desgast. L'ajuntament calongí ha complert amb el seu compromís d'iniciar aquesta actualització un cop finalitzades les obres de renovació dels vestidors del camp de futbol de Sant Antoni de Calonge, que es van portar a terme aquest estiu. 




Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política