L'Ajuntament de la Bisbal denuncia un treballador de l'àrea de recaptació per malversació

INTERVÉ: Lluís Sais, alcalde de La Bisbal d'Empordà

L'Ajuntament de La Bisbal d'Empordà ha denunciat judicialment i obert expedient intern a un treballador de l'àrea econòmica municipal per malversació d'uns 3.000 euros de fons públics i falsejar documents.

Des de 2017 el treballador s'havia estat quedant diners que els ciutadans li donaven per pagar els impostos municipals, tot i que fa dos anys que ja no estava permès fer cobraments en metàl·lic a l'Ajuntament.

El cas va ser detectat quan diversos ciutadans van posar-se en contacte amb el consistori després de rebre notificacions per impagament de rebuts i taxes, que ja havien abonat en metàl·lic. Aquests veïns han mostrat rebuts en paper on hi constava el pagament i el nom del treballador que havia realitzat l'operació, pel que s'ha pogut detectar ràpidament d'on i de qui provenia el problema.

El funcionari ja ha retornat els diners que havia anat agafant a través de diversos tipus de taxes i impostos de veïns com l'IBI, l'Impost de Matriculació o la taxa d'escombraries.

En saber-se els fets, el Grup Municipal Tots X La Bisbal-CiU ha manifestat que exigeix el cessament immediat de la regidora d'Hisenda i la intervenció de la Sindicatura de Comptes de Catalunya per tal que posi ordre en aquesta situació que afecta la credibilitat del conjunt de l'Ajuntament com a institució pública al servei dels ciutadans i ciutadanes de la Bisbal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política