L'exeurodiputat Ramon Tremosa visita Begur per parlar de política monetària

Begur

Data: 17/12/2019

Intervenen: Maite Selva, alcaldessa de Begur i Pol Fages, President de la Cambra de Comerç de Palamós

Més de 50 empresaris i autoritats s'han reunit a l'Hotel Sa Punta de Begur per escoltar la ponència de l'exeurodiputat pel PdeCat, Ramon Tremosasobre l'impacte de la política monetària a Catalunya. Els convidats han assistit al testimoni del que fora un dels principals exponents del Grup Liberal al Parlament Europeu la passada legislatura.  

Tremosa ha defensat la fortalesa de l'euro com a moneda resistent davant les envestides de l'economia internacional i, sobretot, després de la crisi econòmica iniciada el 2008.

L'exeurodiputat ha descrit el sistema econòmic mundial a través de les grans institucions bancàries  que dominen la política monetària de les principals potències. 

Per la seva part, l'alcaldessa de Begur, Maite Selva, ha valorat positivament que Begur aculli un debat d'aquest característiques en unes dates tan llunyanes a l'època estival. El nou president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages,  també ha mostrat la seva satisfacció després de la jornada macroeconòmica. Begur i la Cambra de Comerç palamosina sumen amb aquesta conferència tretze edicions per debatre sobre economia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política