Llarena sopa a Mont-Ras i rep la visita del CDR

Llarena sopa a Mont-Ras i rep la visita del CDR
Mont-ras

Data: 30/07/2018

Pablo Llarena va sopar dissabte en un Restaurant de Mont-Ras i va rebre la visita d'una quinzena de membres dels CDR de Palafrugell. El jutge instructor de la causa dels fets d'Octubre estava sopant amb el líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i altres persones. En marxar de local, havent sopat cap a la una de la matinada, una quinzena de persones l'esperaven a fora amb crits de 'Benvingut a l'Empordà' o 'Els carrers seran sempre nostres'.

La seguretat personal del jutge i el polític van decidir encendre les sierenes policials i  marxar a tota velocitat mentre algunes persones donaven copets al cotxe.

Els fets van passar el mateix dia de l'acte de l'ANC a Palafrugell en suport a Jordi Sánchez.

C's denuncia un 'assetjament totalitari'

El líder de C's, Albert Rivera va denunciar l'assetjament de Llarena i va advertir el President Espanyol Pedro Sánchez que no pot mirar cap una altra banda. Va qualificar de totalitaris els membres dels CDRs.

Aquesta no és la primera vegada que Llarena té problemes, ja que a l'hivern van aparèixer unes pintades prop de la casa de vacances que té a Das, a la Cerdanya.

La seva parella, Gema Espinosa, directora de l'Escola Judicial amb seu a Barcelona, també ha declarat que no camina tranquila per la ciutat comtal.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política