Compromís per la Bisbal - JxCAT presenta una llista renovada pensada per governar

Intervé: Xevi Font, candidat de Compromís per la Bisbal - Junts x Catalunya 

Compromís per la Bisbal - Junts x Catalunya presenta una llista per transformar la Bisbal des del govern després de l'experiència acumulada els darrers quatre anys a la oposició. Les actuals regidores Cati Vilà i Núria Cassanyes acompanyaran de nou el candidat Xevi Font juntament amb Eva Rovira, David Catà i Josep Maria Plaja que tanquen els cinc primers noms de la llista. Defineixen la seva com una candidatura plural que aglotina gent de Compromís, el PDeCAT, la Crida per la República o independents i que combina perfils amb experiència municipal amb gent nova.

Si bé el programa electoral no està del tot tancat, a l'acte d'aquest dilluns Font va avançar els seus fonaments, que passen per fer un millor organigrama de llocs de treball de l'ajuntament, fer una millor gestió de la via pública implementant la recollida porta a porta, municipalitzar el servei d'aigua o construir un nou pavelló. 

L'acte d'aquest dilluns va comptar amb la presència del candidat de Junts per Catalunya per Girona pel Congrés dels Diputats Jaume Alonso Cuevillas, que va demanar votar independència per tenyir Madrid de groc i demostrar que la independència no només no és impossible, sinó que és imparable. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política