Tres partits de Torroella denuncien que el govern destini 50.000 euros a una expropiació

Tres partits de Torroella denuncien que el govern destini 50.000 euros a una expropiació
Torroella de Montgrí

Data: 02/06/2020

Els grups de Compromís, l’EST i JuntsxCat han denunciat que ERC i UPM desviïn 50.000 euros que havien de servir per pal·liar els efectes de la Covid19 per fer una expropiació. Es tracta d’una partida no prevista en el pressupost del 2020 que s’ha habilitat mitjançant una modificació de crèdit. Els diners aniran destinats a comprar un solar per ampliar l’aparcament de l’Espai Ter. ERC i UPM han dut a terme una modificació de crèdit de 50.000 €.

‘La 1a modificació de crèdit per atenuar els efectes de la Covid19 s'ha de destinar a pagar una expropiació ni pressupostada ni prevista? Rotundament no.’ assegura la regidora de JuntsxCat Sandra Bartomeus, que, a més, considera que ‘per a ERC i UPM la primera prioritat és recaptar tot el possible, independentment de la situació. La seva recepta d’esperar, no prendre decisions que ajudin l’economia local i destinar 50.000 euros a altres coses només demostra que no tenen ni idea de què han de fer’.  

Aquesta primera modificació de crèdit que ha decretat l’Alcalde dintre del seu Pla de Xoc, demostra molt poc seny i sentit comú. Destinar 50.000 € per l’expropiació del pàrquing Espai Ter ara no és el moment de fer-ho i així li vaig comentar personalment. Ara el que toca és incrementar les partides de l’àrea de Serveis Socials i Bonificar Impostos i taxes a tota la ciutadania, autònoms i Pimes”, assegurava Jordi Cordón, de Compromís.

La regidora de l’Est, Sandra Pibernat, considera que ara ‘no és el moment de tancar la negociació de la compra d’un terreny. Aquest és el nord de les decisions? Creiem que amb aquesta decisió l’equip de govern pot donar senyals de perdre el nord. No podem entendre que dels 700.000 euros que diuen que destinaran a mesures per pal·liar els efectes de la Covid-19, 50.000, més d’un 7% d’aquests diners, es destinin a una finalitat diferent’.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política