Carme Viñas es presenta com alcaldable per ERC a Calonge i Sant Antoni

Carme Viñas ha presentat la seva candidatura oficial amb Esquerra Republicana a l'alcaldia de Calonge i Sant Antoni per a les properes eleccions municipals. Ho ha fet acompanyada de la consellera Teresa Jordà, i dels actuals regidors i regidores del partit al consistori.

A falta de 4 mesos per les eleccions municipals, Carme Viñas s'ha presentat oficialment com a candidata d'Esquerra Republicana a l'alcaldia de Calonge i Sant Antoni. Ho ha fet acompanyada de la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i dels actuals regidors i regidores d'Esquerra al consistori.

En el seu discurs, Viñas ha destacat la importància de fer canvis en profunditat per tal de donar un nou impuls al municipi, basats en la relació, comunicació i contacte amb la gent del poble.

També ha parlat sobre el valor de promoure una nova manera de governar i fer política centrada en les persones amb total transparència i honestedat.

Viñas ha expressat la necessitat d'impulsar el petit comerç i productes de proximitat, ampliar el teixit comercial i cultural del municipi i crear nous espais per l'emprenedoria.

Finalment, ha reivindicat la importància del treball en equip i ha destacat el gran grup humà que té al darrere per encara el repte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política