JxCAT s'absté a la votació del Pressupost 2020 "per seguir treballant plegats"

JxCAT s'absté a la votació del Pressupost 2020
Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols dóna un vot de confiança al govern municipal i malgrat votar en contra de les ordenances fiscals que consideren que és "una pujada d'impostos" s'abstenen a l'aprovació del pressupost per l'any que ve. En un comunicat el partit nacionalista recorda que el seu compromís és treballar per construir junts el Sant Feliu del futur, i asseguren que ho han fet fiscalitzant al govern en temes com la neteja o la inseguretat però també ho fan ara amb aquesta abstenció que vol que fan perquè la ciutat avanci.

Consideren positiu que el govern millori la dotació pressupostària de les accions relacionades amb l’atenció directe a les persones amb el centre ocupacional Tramuntana, o la inversió per la residència de la Fundació Vimar. També valoren l’increment en dotació de quasi 1 milió d’euros per diverses activitats culturals a la ciutat.

JxCAT critica la poca ambició en les partides relacionades amb el desenvolupament econòmic de la ciutat i consideren que cal dotar l’àrea de turisme d’un pressupost que pugui fer front a les necessitats que sorgiran.

Analitzant d'altres partides diuen que "s’han incrementat els ingressos repercutint a la taxa de residus i neteja i sembla que la ciutadania no tindrà cap retorn en la millora d’aquest servei a curt termini. Hem de ser rigorosos, i ja que el contracte més gran que té l’ajuntament és aquest, hauria de ser prioritat absoluta pel govern trobar alguna solució".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política