La Torroella natal de Dolors Bassa opina sobre la sentència imminent

Moment d'impàs a l'actualitat catalana. Tothom pendent de la sentència imminent del judici del procés que el Tribunal Suprem ha de fer pública. És un tema que obre informatius i omple pàgines de diaris, però també que ocupa el dia a dia de la població a peu de carrer. 

Al Baix Empordà un dels municipis que n'està més pendent és, sens dubte, Torroella de Montgrí. I és que una filla de la vila, l'exconsellera Dolors Bassa, és una de les preses encausades que podria front a diversos anys de presó. Més enllà de les preferències personals, pràcticament tots els torroellencs que accedeixen a donar la seva opinió coincideixen en que la decisió dels magistrats serà dura i implacable

A partir d'aquí els posicionaments sobre quina hauria de ser la resposta de la societat civil a una suposada sentència condemnatòria són més variats: des de manifestifacions o vagues fins a la calma i l'enteniment entre parts. 

Les principals apostes deien que el divendres 11 i el dilluns 14 eren les dates més probables per conèixer la decisió judicial. Ara sembla ser que aquesta es podria demorar perquè el jutge Marchena busca la unanimitat dels membres del tribunal. Per si de cas, la Fiscalia ja ha demanat prorrogar la presó provisional dels 'Jordis': el 16 d'octubre farà dos anys que estan empresonats. 



Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política