Es constitueix el nou Consell Municipal d’Esclanyà

Begur

Data: 29/10/2020

INTERVENEN: Maite Selva, alcaldessa de Begur / Rubén Vargas, Consell Municipal d'Esclanyà

Els veïns i veïnes d’Esclanyà poc a poc fan sentir les seves veus dins l’Ajuntament de Begur. En concret, el passat dimecres es va constituir el nou Consell Municipal d’Esclanyà amb l’objectiu d’obrir un diàleg constant i proper entre el consistori begurenc i els ciutadans del poble.

El Consell Municipal està format per 3 veïns i veïnes d’Esclanyà i 1 representant de les Associacions. Tots ells es reuniran de manera semestral a les instal·lacions del local polivalent. Aquí es posaran sobre la taula diverses línies d’actuació per emprendre a la localitat, així com preocupacions i queixes dels ciutadans. Les propostes que surtin de les trobades del Consell es faran arribar a l’Ajuntament i així, es dotarà de veu al poble d’Esclanyà dins el consistori. 

Els ciutadans valoren positivament la construcció d’aquest òrgan, ja que dels 11 representants de l’Ajuntament de Begur actualment no n’hi ha cap que provingui d’Esclanyà. 

En el marc de la primera reunió, a part, d’actuacions físiques es van fer propostes polítiques i possibles reflexions i demandes, com que la regidoria d'Esclanyà estigui en mans del partit que més vots va treure. 

Aquesta eina ja s'havia iniciat l'any 1989. Després de modificar alguns dels estatuts i passar-ho a aprovació en l'últim plenari, s'ha engegat de nou. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política