A Palafrugell s'incrementarà el pressupost per l'àrea de Benestar Social

Palafrugell

Data: 22/11/2020

INTERVÉ: Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell

L'Ajuntament de Palafrugell portarà a aprovació la proposta de Pressupost Municipal per l'exercici 2021. Segons l'equip de Govern, l'objectiu d'aquest pla és donar continuïtat a l'aposta d'inversions en la lluita contra les conseqüències provocades per la Covid-19.
Per aquest motiu, part dels esforços pressupostaris estaran destinats a l'àrea de Benestar Social, la qual s'incrementarà amb 6,14% la despesa respecte a l'any anterior.
Pel que fa a les inversions, enguany tindran un caràcter més restrictiu i seran menors que els darrers anys. El Govern del municipi compta amb un import d'uns 41.000.000 euros que s'invertiran amb projectes com l'execució del carril bici o la creació de la futura enoteca del Museu del Suro. Així com per donar un nou impuls al mateix museu on s'invertiran 642.000 euros.

La intenció és dissenyar un pla de xoc de cara al primer trimestre de 2021 a càrrec del romanent de tresoreria per donar suport a tots aquells sectors que han vist mancades les seves activitats durant la pandèmia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política