S'Agaró celebra la 23a edició de la Trobada d'Economia

INTERVENEN: Anna Balletbò, presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme; José Luis Ábalos, Ministre de Foment.

La tradicional Trobada d'Economia de S'Agaró ha engegat aquest divendres la seva XXIII edició. Les jornades tenen un gran interès i en elles participen personalitats del món polític i econòmic del país.

Enguany, aquestes jornades venen marcades per l'economia disruptiva i la globalització, degut a que el món està canviant i l'economia tradicional actualment s'està enfrontant a una nova economia. Per altra banda, es creu que la metròpolis cada vegada tindrà més importància en la societat i l'economia i que en una vintena d'anys el 80% de la població hi viurà, per tant, és un tema que s'ha d'abordar i també ha estat protagonista de la jornada.

Per aquests motius, aquesta trobada d'economia centra enguany les diferents conferències del cap de setmana en la competència i la complamentarietat de les ciutats vertebradores del territori; en infraestructures, moblitat i sostenibilitat; i per últim, en coneixement, innovació i talent.

Maria Àngels Chacón i el ministre de Foment José Luís Abalos han estat els convidats encarregats d'inaugurar la trobada econòmica d'aquest any.  

La ministra d'Economia Nadia Calviño ha estat l'encarregada de tancar la 23a Trobada d'Economia de s'Agaró, organitzada, com sempre, des d'Olof Palme, la Cambra de Comerç de Barcelona i La Vanguardia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política