Joan Giraut: "Volia continuar participant i intervenint en el futur consistori"

Joan Giraut ja no és el representant de Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Al ple municipal celebrat aquest dimecres al vespre es va materialitzar la seva renúncia i ara, per tant, passa a ser regidor no adscrit. Giraut va aprofitar la seva intervenció per explicar les motivacions que l'han dut a fer aquest pas.

El ple de Platja d'Aro celebrat aquest mes de gener s'ha donat compta a la sortida de Joan Giraut del grup municipal de Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. A partir d'ara, Giraut passa a ser regidor independent, dit d'una altra manera, regidor no adscrit. En la seva intervenció va explicar els motius pels quals es dona de baixa i renuncia a ser portaveu del que fins ara era el seu equip. La seva intenció, tal com havia enunciat en un mitjà de comunicació era no repetir com alcaldable a les pròximes eleccions municipals, però apostava per continuar participant i intervenint en la política. Una decisió que explica no compartia la resta del partit i això el va motivar a fer un pas al costat.

 


Vaig explicar a la ràdio que feia un pas al costat en el sentit de no postular-me com a candidat a l'alcaldia, però que sí que volia continuar participant i intervenint en el futur consistori que es plantegés pel proper mandat si és que això fos possible. Això el partit no ho ha vist igual que jo.- Joan Giraut, regidor no adscrit de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Durant la intervenció del grup municipal de Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró van recordar que accepten i respecten la decisió personal de Giraut. Des de Junts aposten per un nou projecte, diuen, engrescador que en aquest cas anirà encapçalat per Imma Gelabert, candidata als comicis del maig.
 

Fer esment també el tarannà personal, individual i particular que sempre ha marcat la gestió del senyor Giraut i que a partir d'avui porta als membres del grup municipal de Junts l'oportunitat de prendre les regnes d'un nou projecte engrescador amb empenta i sobretot d'una nova manera de fer del segle XXI amb una visió de futur rigorosa i ferma per portar el nostre municipi a situar-se al lloc on es mereix.- Pilar Rojas, portaveu de Junts per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

Joan Giraut va entrar a l'Ajuntament de Platja d'Aro l'any 1987 dins de la coalició de CIU i el 1991 va guanyar les eleccions i es va mantenir al mandat fins al 2009 quan el PSC va presentar una moció de censura que el va portar a l'oposició. Tot i això, el 2015 va tornar a sortir escollit com a alcalde. En les últimes eleccions, el 2019, el PSC, ERC i Comuns van arribar a un pacte per governar i, per tant, aquests quasi quatre últims anys, Giraut ha estat a l'oposició. A banda, durant la seva trajectòria política ha tingut altres càrrecs com la de president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política