Bellcaire tomba l'aeròdrom


Bellcaire desestima definitivament la instal·lació d'un aeròdrom a la població. A poques hores per les eleccions municipals, l'Ajuntament de Bellcaire en pes ha votat negativament el recurs de reposició presentat pel promotor de l'aeròdrom contra la desestimació del projecte. El motiu per tirar enrere aquest projecte han estat els informes sobre l'impacte en el paisatge i la fauna de Bellcaire. 

Amb aquest pas l'Ajuntament ha donat per tancat el polèmic projecte de l'aeròdrom que ha tingut una gran oposició per part dels veïns. Un projecte que va quedar suspès per part del constistori a l'espera de tenir els informes paisagístics que han determinat quin és l'impacte d'unes instal·lacions d'aquestes característiques en el municipi.

El promotor de l'aeròdrom de Bellcaire ja ha anunciat que recorrerà davant el Contenciós la desestimació del recurs que va presentar contra la denegació del projecte. Assegura que esgotarà totes les vies administratives per tal d'aconseguir tirar-lo endavant.

La iniciativa d'una aeròdrom a Bellcaire, únic segons el promotor en el territori, suposa la construcció d'un camp de vol en un terrenys anomenats Mas Can Xicu de prop de 87.000 metres quadrats. Es projecten dues pistes i quatre hangars, dels quals un es dedicaria a un museu de l'aire on s'hi ubicarien aeronaus clàssiques i històriques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política